Buldan'da Talihsiz Kaza

Buldan'da Talihsiz Kaza

Buldan İlçesi'nde kurbanlık olarak beslemiş olduğu koyunun süsmesi sonucunda yaralana ve acil bir şekilde hastaneye kaldırılmış olan 75 yaşındaki Ali Erdoğan, hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Olay, dün akşam sularında Buldan Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşti. İçme Deresi bölgesindeki evinde kurbanlık koyunları besleyen Ali Erdoğan, koyunlara yem ve su vermek için indiği ağılda, koyunlarından bir tanesinin süsmesi sonucunda yaralandı.

Kendimi İyi Hissetmiyorum

Kendini iyi hissetmediğini ifade eden Ali Erdoğan yakınları tarafından evvela Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine, oradan da Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Erdoğan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi.

 

Ali Erdoğan’ın bu ani ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Olaya şahit olanların verdikleri ifadelere göre yaşlı adam ağıla hayvanları beslemek için ve bir koyun adama süstü. Ali Erdoğan bu olayın ardından yaralı bir şekilde eve geldi. Önce sıcağı sıcağını pek bir şey hissetmese de daha sonra ağrısı arttı ve kendini iyi hissetmediğini ifade ederek hemen hastaneye kaldırıldı. Hastane yapılan tüm müdahaleler faydasız kaldı ve Ali Erdoğan kurban bayramını görmeden hayata gözlerini yumdu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.