Bu Özellikler Şaşırtacak

Bu Özellikler Şaşırtacak

Samsung tarafından gelecek aylarda tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy Note 9 ile alakalı ilk sızıntı bilgiler geldi. İşte Samsungun yeni amiral gemisinin bomba özellikleri…

A+A-


ÖZEL MODEL

Dünyanın en önemli teknoloji firmalarından Samsung, Ağustos ayında kullanıcılara sunacağı tahmin edilen modeli Galaxy Note 9'a ait özel bir seçeneğin olacağı ifade ediliyor. Bu özel versiyonun, RAM ve depolama alanları ile biraz şaşırtması bekleniyor. Çünkü o özel model ile alakalı gelen sızıntılar, 8 GB'lık bir RAM'in ve 512 GB dahili depolama alanına sahip olacağını belirtiyor. Diğer normal modelinse 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacağı tahmin ediliyor.

OLED EKRAN

Geçen günlerde ekran ile alakalı gelen sızıntılarda Super AMOLED panellerin kullanılacağı hakkındaydı. Ama son gelen sızıntılara göre şirket, Galaxy Note 9 modelini OLED ekran yapısı ile tanıtmayı planlıyor. Ayrıca, 6.4 inç büyüklüğünde olacağı söylenen telefon, HDR10 desteği ile geliyor. Bir başka sızıntıda ise telefonun 1440 x 2960 piksel çözünürlük ve 514 PPI da piksel yoğunluğu kullanıcılarına sunacağını ifade ediyor.

 

 

Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası ile alakalı ise IP68'e sahip olduğu vurgulanan modelin, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunacağı söyleniyor. Son olarak eğer sızıntılar doğru ise Galaxy Note 9 modelinde, CES 2018'de ilk defa gördüğümüz ve Vivo'nun kullanmış olduğu ekrana gömülü parmak izi teknolojisi olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.