Bu Millete Diz Çöktüremeyeceksiniz...

Bu Millete Diz Çöktüremeyeceksiniz...

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

A+A-

Hayata pusu kuran katillerin devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyeceğini vurgulayan Başkan Filiz; " Bu mübarek günde milletimize yönelmiş hain saldırıda şehit olan polis kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza  Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Filiz Açıklamasında devamla şunları söyledi:

" Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, bu gece İstanbul'da, bir kez daha şahit olduk. Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar,hangi tuzakları,hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye diz çökmeyecektir. "Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum" şiarıyla vatanı uğruna canını siper eden bir milletin evladıyız. Şer odakları şunu iyi bilsinler ki bu millet devletini, vatanını hainlere teslim etmez. Daha önceki saldırılar nasıl bu vakur milleti yolundan döndüremedi ise bu hain saldırı da döndüremeyecek, birliğimizi bozamayacak. Türkiye'yi demokrasi ve hukuk yolundan çeviremeyecekler.

Terör konusunda ikiyüzlü hareket eden gerek yurt dışındaki ,gerekse onun yurt içindeki uzantıları, daha saldırıyı,terörü kınamadan, geçmiş olsun demeden,yaralılara şifa,şehitlere başsağlığı dilemeden yayın yasağını eleştirenler , terör aklıyla siyaset yapanların milletimiz nezdindeki  itibarı onlarla aynı safa geçmiştir. 

Resul'ün doğum gününde şehit olan kardeşlerimize rahmet,yaralılarımıza acil şifalar ve  Ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum "

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.