Bir araya geldiler,sorunlarını konuştular

Bir araya geldiler,sorunlarını konuştular

Bir araya geldiler,sorunlarını konuştular

A+A-

Denizlili Emlakçılar sorunlarını dile getirdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Mehmetçik Mahallesi İnönü caddesinde faaliyet gösteren Gezegen Gayrimenkul sahibi Ahmet Yurtyapar’ın 25 şubat tarihinde sosyal medya hesabı uzerinden yaptığı çağrıyla toplanan 120’ye yakın gayrimenkul ofisi 10 mart cumartesi günü North Point Otel’de “Denizli Emlakçıları Birlik Günü” temalı toplantısını gerçekleştirdi. kahvaltılı toplantıyı organize eden gezegen gayrimenkul sahibi Ahmet Yurtyapar, aynı zamanda toplantının moderatörlüğünüde üstlendi.

Kısa bir basın açıklaması yapan Yurtyapar :

Toplantıda gayrimenkul sektörünün ve sektörde faaliyet gösteren Emlakçıların sorunları tartışıldı. sektörde faaliyet gösteren tüm firmalar “mesleğe yeni bir soluk gelmesi gerekiyordu. umarız bu bir milat olur” diyerek toplantıya desteklerini bir kez daha gösterdi.

sosyal medya hesabından çağrıyı yapan gezegen gayrimenkul sahibi Ahmet Yurtyapar;

mesleğimizin ciddi sorunları var. maalesef belli bir kurum toplantı kararı almadığı sürece toplanamıyorduk. bu toplantımız hiçbir kuruma bağlı olmadan sadece meslektaşlarımızın katılımıyla tamamlandı. emlakçılar odasına üye veya  ticaret odasına üye diye ayırmadık. bu bir meslek hareketidir. türkiye’de yapılan en büyük bağımsız toplantıdır. bundan sonra diğer sektörlere de örnek olacak bu toplantımızı gelenekselleştireceğiz. dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.