Bir Anda İki Sevinci Yaşadılar

Bir Anda İki Sevinci Yaşadılar

Hüseyin ve Semra Çalar’ın ilginç düğün öyküsü dinleyenleri de etkiledi.

A+A-

Denizli ilinde iki sene evvel Hüseyin ve Semra Çalar çifti kaçtı ve aileleri evlenmelerine izin vermediler. Çalar Çifti de resmi nikah kıyıp evlendi. İki sene sonra aileler barışınca Hüseyin Çalar damatlığını, Semra Çalar’da gelinliğini giyip iki gece düğün yaptılar.

Çalar Çifti düğünden sonra balayı için Antalya iline gittiler. Denizli ilinde esnaf olan eşi Hüseyin Çalar’ın işyerine, 2014 senesinde iş başvurusu için gittiğini ama başka bir iş bulduğundan ötürü eşinin yanında çalışmadığını ifade eden Semra Çalar, 2014 senesinde eşinin eleman aradığını, iş başvurusu için işyerine gittiğini, eşiyle konuşup, anlaştığını ama başka bir iş bulup orada çalışmaya başladığını, 2015 senesinde arkadaş ortamında eşiyle yeniden karşılaştıklarını ve biraz konuştuktan sonra birbirlerini hatırladıklarını, eşinin daha önce evlenip boşanmasından dolayı ailelerin evlenmelerine izin vermediğini, 2015 senesinin aralık ayında kaçıp resmi nikahlarını kıydıklarını ama gelinlik giymediği için içinde bir uhde kaldığını, 2 sene sonra ailelerinin barışıp anlaşınca düğün yapmaya karar verdiklerini dile getirdi.

İki gün iki gece düğün

Denizli’de değişik mekanlarda gelinlik ve damatlık giyip kına gecesi ve düğün yaptıklarını ifade eden Hüseyin Çalar’da, eşinin gelinlik giymeyi çok istediğini, 2 sene aradan sonra aileleri barışınca kendilerinin de düğün yapma kararı aldıklarını ve 2 sene sonra gelinlik ve damatlıklarını giydiklerini, kalabalık davetlilerin katılımı ile çok güzel bir kına gecesi ve düğün yaptıklarını, sevenlerinin kendilerini yalnız bırakmadıklarını, çok mutlu olduklarını, eşinin 1 haftalık hamile olduğunu eşinin hamileliğini de düğün telaşı içinde öğrendiklerini ve mutluluklarının ikiye katlandığını, çok mutlu olduklarını, balayı için Antalya’ya gittiklerini belirtti ve Allah sevenleri ayırmasın. Herkes sevdiğine kavuşsun sözleri ile konuşmasını tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.