Behçet Saatcı İYİ'ler kervanına katılıyor

Behçet Saatcı İYİ'ler kervanına katılıyor

Muğla'nın Fethiye İlçe Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Demokrat Parti'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçme kararı aldı.

A+A-

Muğla'nın Fethiye İlçe Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın İYİ Parti'ye geçme kararı aldığı belirtildi. Demokrat Parti’den seçime giren Behçet Saatcı'nın Meral Akşener'in kuruculuğundaki İYİ Parti'ye geçme kararı gündemde ilk sırada yer aldı.

2014 senesinde MHP'den istifa eden Muğla’nın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı artık İYİ Parti'de görev alacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önümüzdeki haftalarda Saatcı'ya parti rozetini de takacağı belirtildi.

1999 senesinde MHP'den Fethiye Belediye Başkanı seçilen Behçet Saatcı daha sonrasında 2014 yılında da MHP'den şok bir kararla istifa etmişti. 2014 senesindeki yerel seçimlerde Demokrat Parti'den aday olan Saatcı, 4. kez başkanlığa seçilmişti.

Behçet Saatcı Kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 1957 yılında Muğla'da dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Fethiye'de tamamlayan Saatcı, Marmara Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi'nde okudu. Saatcı ayrıca Fethiyespor'un Onursal Başkanlığı görevinde de yer alıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Behçet Saatcı 4. kez Fethiye Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.