Başkanlık sorusuna cevap verdi

Başkanlık sorusuna cevap verdi

Denizli'de bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

A+A-

Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi adının Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile geçmesi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Haziran Pazar günü Denizli'ye gelerek miting düzenleyeceğini söyleyen Zeybekci, bu konuda bütün hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirdi.

Denizli'de bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi son günlerde adının Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Başkanlığı ile geçmesi hususunda bir takım açıklamalar yaptı. Bu haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Zeybekci, ne Denizli ne de İzmir Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını yineledi.

 

style="display:block"

data-ad-format="fluid"

data-ad-layout-key="+28+q6-g+l+c6"

data-ad-client="ca-pub-9375184740448063"

data-ad-slot="5581262886">

Zolan yerine Zeybekci

Zeybekci, "Biz her zaman değişim ve dönüşümden yana olduk. Her zaman Denizlimin tadı damağında kalmıştır. Bunu zaten herkes biliyor. Denizli ya da İzmir'den aday olmam konusunda bir gelişme bulunmamaktadır. Tek düşüncem kabrimin Denizli'de olmasından yanadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri çerçevesinde Denizli'de 29 Ekim Bulvarı'ndaki mitingde halka sesleneceğini belirten Zeybekci, Başkan Osman Zolan ile birlikte hazırlıklarını tamamladıklarını yineledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.