Başkan Zolan’a Katar’dan Misafir

Başkan Zolan’a Katar’dan Misafir

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Katarlı heyetin Başkan Zolan’ı ziyaret ettiği ifade edildi.

A+A-

Katar'dan Denizli iline gelmiş olan Afrika Teknokent Başkanı Osama Rais, Retaj Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

 

Bir dizi ziyaret ve program için Katarlı heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da başka Milletvekili Şahin Tin de hazır bulundu.

İlişkiler Önemli

Denizli ilinin başta sanayi sektörü olmak üzre mühim turizm değerlerine sahip olduğunu ifade eden Rais, iki ülke arasında meydana gelen ekonomik ilişkilerin önemini dile getirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten memnun olduğu ifade ederek, Katar ile Türkiye arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik münasebetlerin daha da gelişmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını, kendilerinin de ellerinden  gelen her şeyi yapacaklarını, iki ülke arasındaki bu tip münasebetlerin halklara da olumlu bir şekilde yansıyacağını söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Katarlı heyetin ziyaretinin anısına Al Mohammed’e çeşm-i bülbül armağan etti.  Afrika Teknokent Başkanı Osama Rais, Retaj Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed hediyeden ötürü Başkab Zolan’a teşekkürlerini sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.