Başkan Güven Destekledi, Biz Yaptık

Başkan Güven Destekledi, Biz Yaptık

Peygamber sünneti ve ata sporu güreş ile alakalı açıklamalarda yapan Milli Güreşçi Özgür Güllü, Çivril Belediyesi’nin desteğinin çok olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in ilçede güreş sporunun gelişmesi için tüm olanaklarını seferber

A+A-

Milli Güreşçi Özgür Güllü,  peygamber sünneti de olan ata sporu güreş ile alakalı açıklamalar yaptı. Yapmış olduğu konuşmasında Çivril Belediyesi’nin kendilerine katkılarının çok olduğunu ifade ederek,  Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in tüm imkânlarını seferber ettiğini, Çivril Belediyesi’nin çok duyarlı davrandığını, çocukların masrafları, mayoları, malzemeleri… hepsini karşıladıklarını,  başarıların da bu şekilde başladığını,  bu imkanların ve motivasyonun sonucunda kendileri de maçlara odaklanarak çok güzel sonuçlar ile döndüklerini ifade etti.

Daha Büyük Başarılar Gelecek

Güllü, Güreşin yalnızca spordan ibaret olmadığını vatana millete hayırlı genç nesillerin yetişmesini de desteklediğini dile getirdi ve Çivril olarak güreşteki başarılardan bahsetti. Güllü,  burada herkesin başarısının olduğunu,  bilhassa başkanın maddi manevi arkalarında olmasının başarı getirdiğini,  daha ilk denemede Sarayköy, Kale, Acıpayam gibi güreşte ciddi hamleler yapmış olan ilçeleri geride bırakıp şampiyon olduklarını, Ankara ilinde yapılacak olan şampiyonada Denizli’yi en güzel şekilde temsil edeceklerini, Türkiye Şampiyonları, Dünya Şampiyonlarını çıkartacak çalışmalar yapıldığını, burada çok güzel bir temel attıklarını, nasıl çalışmalar olması gerektiğini gündemde tuttuklarını,  ve bir defa daha Başkan Gürcan Güven’e güreşe olan desteklerinden ötürü teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.