Başkan Erdoğan Soluksuz Çalışıyor

Başkan Erdoğan Soluksuz Çalışıyor

Çok hareketli iş hayatı ve performansı ile dikkatleri çeken DTO Başkanı Uğur Erdoğan, dolu dolu geçen bir günde Denizli’nin yanında yurt dışı ve şehir dışından çok sayıda misafiri kabul etti.

A+A-

MART 2019’DA, LONDRA’DA FUAR VAR

 

2019’un Mart ayında, Denizlili tekstilcilerin Avrupa'da en büyük Pazar konumunda olan İngiltere'de Türkiye’den de katılımın olmasının beklendiği bir fuar yapacak. Başkent Londra'da Lifestyle & Home Fair'i yapacak Pure Living şirketinden Satış Müdürü Suna Solak ve Oktay Oygun, DTO Başkanı Uğur Erdoğan'a ziyarette bulundu.

 

Başkan Erdoğan, konukları ile tekstil sektörünün temsilcilerini de ağırlayacak fuar ile alakalı hazırlıklarını ve ortaklık tavsiyelerini görüştü. Konuklarını, Denizli ve tekstil sektörünün son durumu ile alakalı da bilgilendirmiş olan Erdoğan, tekstilin Denizli’nin ihracata dönük yapısı ile ekonominin lokomotifi niteliğinde bir iş kolu olduğunu,  uygun koşulların sağlanması durumunda Denizlili tekstilcilerin ilk defa gidecekleri ve yeni müşteriler edinecekleri bu organizasyona ilgi göstereceklerini düşündüğünü ifade etti.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Başkan Erdoğan’ın bir diğer konuğu Denizli TOBB Ortaokulu Müdürü Gülçin Yapar idi. Başkan Erdoğan, görüşmede, eğitimi çok  önemsediklerini, STK olarak DTO’nun, bireyin ve toplumun gelişmesine katkıda bulunan her türlü organizasyonun her zaman destekçisi olduğunun altını çizdi.

 

PAMUKKALE ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGESİ YÖNETİMİ PROJESİ’Nİ GÖRÜŞTÜLER

 

DTO Başkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nden Yrd. Doç. Dr. Şeyma Baki’yle, DTO’nun da paydaşı olduğu Pamukkale Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetimi Projesi hakkında görme yaptı. Başkan Erdoğan, Denizli'nin ticari yapısının ve turizm potansiyelinin nasıl olduğu ile alakalı düşüncelerini paylaştı.

 

MÜHENDİSLER VE MİMARLAR BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesi Başkanı Kadir Erken ile yönetim kurulu üyelerini de ağırladı. Bunun dışında Denizli El Sanatları Derneği Başkanı ve PAÜ Öğretim Üyesi Habibe Kahvecioğlu Sarı, Denizli 2. El Sanatları Kongresi'ne sağlamış oldukları destekten ötürü Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

KALEİÇİ ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜ

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan'ı, Denizli ilinin köklü mazisi olan meşhur tarihi mekanlarından Kaleiçi Çarşısı'ndan bir gurup esnaf da ziyarette bulundu. Yıldızlar Giyim'in sahibi ve DTO Meclis Üyesi Soner Yıldız’ın liderlik yaptığı heyet, okul kıyafetleri ile alakalı yaşadıkları sorunlarla çözümlere dair önerilerini, Başkan Erdoğan’a aktardılar.

 

HOLLANDA TÜRKİYE TİCARET ODASI GENEL KOORDİNATÖRÜ DENİZLİ’DE

 

Bunun dışında DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin de, Hollanda Türkiye Ticaret Odası Genel Koordinatörü Ahmed Hüsrev Uç’u ağırladı. Uç, Tekin’e Avrupa'da ikamet eden Türklerin ve Avrupalı iş adamlarının Türkiye'ye yatırımlarını teşvik ederek 2 ülke arasındaki ticaret hacimlerini genişletmek amacı ile başlattıkları Türkiye'nin Ekonomi Haritası Projesi’nden bahsetti.

 

GÜNÜ, YÖNETİM KURULU TOPLANTISIYLA BİTİRDİLER

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile Genel Sekreter Tekin, gün sonunda Denizli Ticaret Odası Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı ile yoğun programlarını tamamladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.