Basının Değeri Her Geçen Gün Artıyor

Basının Değeri Her Geçen Gün Artıyor

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı. Cirit; “Basın çalışanlarımızın değeri, ülkemizde son zamanlarda meydana gelen olaylarda bir kez daha anlaşılmıştır.” dedi.

A+A-

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, gazetecilerin, mesleki çalışmalarında ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla demokratik kültürde önemli bir yer edindiğini belirterek, “Yaptıkları çalışmalarla sosyal hayatımıza “haber alma özgürlüğü” açısından önemli katkılar sunan gazetelerimizin, gazetecilerimizin ve basın çalışanlarımızın değeri, ülkemizde son zamanlarda meydana gelen olaylarda bir kez daha anlaşılmıştır.

Gazetecilik, yayınladığı haberlerle farklı görüşten insanların sesini duyuran, basın dünyamızda ‘çok sesliliği’ sağlayan, kamuoyu oluşturan, toplumu yönlendiren ve bunu yaparken de sorumluluk prensibi ile hareket etmek durumunda olan bir meslektir. Ve bu mesleğe olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır.

Halkın doğru ve güvenilir şekilde aydınlanmasını, olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmasını sağlayan gazetecilerdir. Olumsuz şartlarda büyük özveriyle çalışan, onurlu ve yorucu bir mesleği icra eden gazetecilerimizin ve basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.