Bahçeli'den Flaş Açıklama

Bahçeli'den Flaş Açıklama

Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Devlet Bahçeli, "İttifak arayışımız kalmamıştır" dedi.

A+A-

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, "İttifak arayışımız kalmamıştır" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde ittifak beklentilerinin kalmadığını ifade ederek  yerel seçimde ittifak kurmayacaklarını ifade etti.

MHP olarak artık kendi göbek bağlarını  kendilerinin kesmeye hazır olduklarını belirten Bahçeli,  "hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesi ile geri adıma zorlanması ile yok sayılmasıyla önermelerinin görmezden gelinmesiyle ayakta kalınmayacaktır. Hiçbir ittifak pozisyon hatırlatmasıyla zamana oynamayla varlığını devam ve idare edilmeyecektir. Heyetler görüştü görüşmedi yasal zemin vardı yoktu tartışmalarına son vermenin vakti gelmiştir." şeklinde konuştu.

"KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ"

Devlet Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Bu kronikleşmiş süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur. Herhangi bir ittifak beklentimiz ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. Zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. 31 Mart 2019 seçimlerine kendi adaylarımızla kendi amblemimizle katılıp her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız."

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.