Azerbaycanlı kadının esrarengiz ölümünde darp iddiası

Azerbaycanlı kadının esrarengiz ölümünde darp iddiası

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartta kaldığı belirlenen Azerbaycan vatandaşı Türkay İsoyava'nın darp sonucunda öldürüldüğü iddia edildi.

A+A-

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartta kaldığı belirlenen Azerbaycan vatandaşı Türkay İsoyava'nın darp sonucunda öldürüldüğü iddiası ortalığı karıştırdı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi 1018 Sokak'taki apart çalışanları kapısı açık bir oda içerisinde kadının yerde cansız olarak yattığını fark edince durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde 33 yaşında olduğu belirlenen Azerbaycan vatandaşı Türkay İsoyava'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayatını Kaybetti

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin hemen ardından kadının cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldığı bildirilirken polisin yaptığı ilk incelemede İsoyava'nın darp edildiği belirlendi. İki çocuğu ile birlikte yaşantısına devam ettiği belirtilen İsoyava'nın kaldığı apartta kimliği belirsiz kişilerce tartıştığı ifade edildi.

Polis zanlıları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Denizli Cinayet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.