Avrupalı Denizlililer Merkezefendi'de Buluştu

Avrupalı Denizlililer Merkezefendi'de Buluştu

Merkezefendi Belediyesi ile Avrupa Denizlililer Derneğince ortaklaşa organize edilen tanışma kahvaltısı Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda yapıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Avrupa’da ikamet eden Denizlilileri Merkezefendi’de bir araya getirdi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda yapılan kahvaltıya başta Vali Karahan ve  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere pek çok davetli katılımda bulundu.

‘Avrupalı Denizlililer, Denizli’de buluşuyor’ sloganı ile yapılan etkinlikte yurt dışında ikamet eden Denizlili hemşeriler birbirleri ile tanışma ve sohbet etme fırsatını buldular.

“AMACIMIZ KENDİMİZİ UNUTTURMAMAK VE KÖPRÜ OLMAK”

Yapılan etkinlikte konuşma yapan Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, ilk defa memleketlerinde yaptıkları ‘Avrupalı Denizlililer Denizli’de buluşuyor’ etkinliğine herkesin hoş geldiğini, bu güzel mekânın kapılarını kendilerine açan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkürlerini sunduğunu, nasıl vali ve Belediye Başkanı Denizli için çalışıyorlarsa, kendilerinin de Avrupa’da Denizli için çalıştıklarını ifade etti.

 “DENİZLİLİLERİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Avrupa Denizlililer Dernek Başkanı Ali Bey’in girişimiyle kendilerini ilk kez burada, böyle bir organizasyonda ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlililerin birliğinin ve beraberliğinin çok çok önemli olduğunu,  bu toplantının aslında iki önemli tarafının olduğunu,  bir tanesinin konukların Denizli’de gördüklerini ve elde edecekleri verileri Avrupa’daki paydaşlarla paylaşmalar, diğerininse  konukların Denizli’ye sene de bir defa geldiklerini, aslında 2004’ten beri Denizli’de süren değişimin en büyük tanığı olduklarını,  her sene geldiklerinde Denizli’nin daha da farklılaştığını, değiştiğini, güzelleştiğini en çok konukların idrak ettiklerini,  bu anlamda da konukların bu tanıklığının kendileri için çok çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.