Araç Çarptı, Kaçtı

Araç Çarptı, Kaçtı

Kiralık Aşk dizisinin başarılı oyuncularından olan Oğuzhan Tükenmez trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

A+A-

Kiralık Aşk Dizisinde Ozan karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. 'Felaket tellalı' lakabı ile de bilinen ses sanatçısı Onur Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez'in, motor kazası sonucunda yaşamını yitirdiği açıkladı.

ARABA VURUP KAÇTI

Onur Akay yaptığı açıklamasında, Kiralık Aşk adındaki dizide onu Ozan karakteri ile tanıdıklarını, bunun yanında çok sayıda reklam filmlerinde de rol alan 21 yaşındaki oyuncu arkadaşları Oğuzhan Tükenmez’in, İstanbul'da geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdiğini, Şişli ilçesinde dün gece 21.30 civarlarında çalıştığı iş yerinin motorunu tur atmak amacı ile aldığını ve Şişli Postanesi'nin önünde bir arabanın, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçtığını, hastaneye kaldırılan genç oyuncunun maalesef kurtarılamadığını ifade etti.

"HEDEFİ BEYAZ PERDE İDİ”

Bunun yanında genç oyuncunun sette dizinin oyuncuları Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafından da paylaşım yapan Onur Akay, Lise 4. sınıftan beri modellik ve oyunculuk yapan Türkiye'nin önemli firmalarının tanıtım filmlerinde de rol almış olan genç oyuncunun, düzgün fiziği kadar yeteneği ile de otoritelerden tam puan almayı başardığını, hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almak olduğunu, ailesine ve sevenlerine sabır dilediğini, mekânı cennet olsun inşallah sözlerini ile paylaşımını tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.