Annesini Bu Yüzden Öldürmüş

Annesini Bu Yüzden Öldürmüş

Denizli'ye bağlı Sarayköy ilçesinde, annesi 35 yaşındaki Rahime Gencer'i, 2 yaşındaki kardeşinin yanında av tüfeği ile yüzünden vurup öldüren 18 yaşındaki Osman Gencer, tutuklandı.

A+A-

Gencer'in ifadesinde, bir ay evvel evlerinden 20 bin TL'lik  ziynet eşyası çaldığını, bu nedenle çıkan tartışmada annesinin "Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelenerek cinayeti işlediğini iddia ettiği ifade edildi.

Olay, dün saat 13.00 sularında, kırsal Tepeköy Mahallesi'nde gerçekleşti.  Osman Gencer, jandarma ve sağlık ekiplerini arayarak, annesi Rahime Gencer'i evde kanlar içerisinde bulduğunu söyleyip yardım talep etti.  Olayı oğlundan öğrenen 40 yaşındaki Musa Gencer de eve geldi. Sağlık ekipleri, olay anında 2 yaşındaki oğlunun da yanında bulunduğu belirtilen 3 çocuk annesi Rahime Gencer'in öldüğünü tespit etti. Gencer'in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, evde ve dışarıda ayrıntılı  inceleme yaptı, delil aradı. Olayda kullanılan av tüfeğini ise yakın bir bölgede buldu. 

Musa Gencer'le oğlu Osman ve kardeşi Mehmet Gencer, ifadeleri alınması için  jandarma karakoluna götürüldü. Çelişkili ifadeler veren Osman Gencer, sorgusunda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Bu gelişme üzerine Musa ve Mehmet Gencer kardeşler serbest bırakıldı.

KAPI KİLİTLENİNCE CAMDAN GİRMİŞ

Osman Gencer'in ifadesinde, evden bir ay evvel  20 bin TL'lik  ziynet eşyası çaldığını, bozdurup parayı gazinolarda harcadığını, ailesinin durumu öğrenmesine rağmen kendisinden şikayetçi olmadığını ifade etti.  Osman Gencer, dün annesi ile bu konu yüzünden tartıştığını ifade etti. . Annesinin, "Sen karını bile satarsın" sözüne öfkelendiğini söyleyen  Osman Gencer, evin dışında bulunan av tüfeğini alarak bir el ateş ettiğini, içeri girmek isteyince annesinin kapıyı kitlediğini, kendisinin de pencereden girdiğini belirtti.  İçeride de iki el ateş ettiğini söyleyen  Gencer, annesini yüzünden vurduğunu söyledi. Tekrar pencereden dışarı çıkıp kaçtığını, silahı çevreye attığını belirten Gencer, yolda bir komşusuyla karşılaştığını, komşusunun, "Sizin evden silah sesi geldi" sözleri üzerine olaydan habersiz gibi davranıp, geri döndüğünü ifade etti.

Jandarmadaki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Osman G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine sevk edildi.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.