9 Kız Öğrenciye Taciz Suçu İle Tutukluydu

9 Kız Öğrenciye Taciz Suçu İle Tutukluydu

Denizli ilinin Pamukkale ilçesindeki bir ilkokulda, 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlaması ile tutuklu olan sınıf öğretmeni Ferruh A., Kocabaş Cezaevi'ndeki koğuşunda kendini pijaması ile ranzaya asıp yaşamını sonlandırdı.

A+A-

28 Şubat tarihinde Pamukkale ilçesindeki bir ilkokuldaki öğrencilerden bazılarının velileri, okul yönetimine gidip sınıf öğretmeni Ferruh A.'nın çocuklarına el ile tacizde bulunduğunu iddia edip, şikayetçi olmuşlardı. Bunun üzerine okul yönetimi, şikayetleri, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne haber etti.

CEPLERİNDE PARA VAR MI?

Başlatılan soruşturma çerçevesine sınıf öğretmeni Ferruh A., polis tarafından gözaltına alınmıştı. Tacize uğradığı iddia edilen 9 kız öğrenci, pedagog ve psikolog nezaretinde ifade verdi. Kız öğrencilerin ifadelerinde, öğretmenin kendilerine el ile tacizde bulunduğunu ifade ettikleri öğrenildi. İddialara göre öğretmen Ferruh A.'nın, paraları olup olmadığını kontrol etme bahanesi ile öğrencilerin ceplerine elini sokarak, tacizde bulunduğu iddia edildi. Polisteki sorgusunda suçlamaları reddeden sınıf öğretmeni Ferruh A., sevk edildiği adliyede tutuklanarak, Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne konuldu.

 

Ferruh A. bugün, kalmış olduğu koğuşta pijaması ile kendini ranzaya astı. Ferruh A.'nın koğuş arkadaşlarınca bulunan cesedi, cezaevi savcısının olay yerindeki incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Jandarma’nın, Ferruh A.'nın intiharı ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.