54 Yaşındaki Adam Minarenin içine Düştü

54 Yaşındaki Adam Minarenin içine Düştü

Denizli ilinin Sarayköy İlçesi'nde bulunan bir camiide inşaat durumundaki bir minarenin içerisine düşen işçi ağır bir şekilde yaralandı.

A+A-

Alınan bilgilere göre göre, Denizli ilinin Sarayköy İlçesi'nde yapımı süren bir camiide 54 yaşındaki Hazım Önlüer  ve arkadaşı inşaat durumundaki minarede iskele üstünde çalışırken dengesini yitirmesi neticesinde Hazım Önlüer, minarenin içerisine düştü.

İnşaat durumundaki minareden ortalama olarak 6 metre yüksekten içeri doğru düşen işçi ağır bir şekilde yaralandı. İş arkadaşlarının haber etmesi ile olay yerine Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekipleri ve sağlık birimleri sevk edildi.

İtfaiye Ekipleri Çıkardı

İhbarın alınması ile hemen olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri ağır bir şekilde yaralanmış olan işçiyi kurtarmak amacı ile itfaiye aracını hemen minarenin yanına yanaştırdılar. İtfaiye aracının merdiveni yardımı ile itfaiye erleri inşaat halindeki minarenin ara katından yaralı 54 yaşındaki Hazım Önlüer’i kurtarıp sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Kaza yerinde hazır bekleyen  112 Aail Sağlık ekiplerince 6 metre yükseklikten düşmüş olan ve ağır yaralanan işçi Hazım Önlüer'e ilk müdahale kaza yerinde yapıldı ve daha sonra Önlüer, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

54 yaşındaki Hazım Önlüer’ın minarenin içine nasıl düştüğü ile alakalı net bir bilginin ise olmadığı dile getirildi .

Foto: Meriçulukuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.