2 Gün Boyunca

2 Gün Boyunca

Denizli Büyükşehir Belediyesi, halkın mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde kolaylık olması bakımından Ramazan Bayramı'nın ilk 2 gününde belediye otobüslerinin ücretsiz olduğunu belirtti.

A+A-


  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, halkın rahat ve huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için tüm bayram önlemlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak amacı ile belediye otobüslerinin bayramın ilk 2 gününde ücretsiz olduğunu açıkladı. Açıklamaya göre 15 Haziran 2018 Cuma ve 16 Haziran 2018 Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmıyor. Ayrıca vatandaşların tatil boyunca mağdur olmamaları için Büyükşehir Belediyesi diğer tedbirleri de aldı.

 

İtfaiye ve zabıta 24 saat nöbette

 

Büyükşehir Belediyesi pek çok birimde nöbetçi ekipler oluşturup, halkın acil ihtiyaçları anında karşılayacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatili süresince görev yapacak ekiplere tüm sorunlar için "Alo 153" telefon hattından ulaşabilecekler. Tüm bunlarla beraber Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.