"Benim Mahallem" Pamukkale’de buluştu

"Benim Mahallem" Pamukkale’de buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde gerçekleştirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde Pamukkale’de kurulan mahalle meclisleri yapılan iftar yemeğinde buluştu. 

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyince geçtiğimiz sene başlatılan Benim Mahallem projesi çerçevesinde Pamukkale ilçesinde kurulmuş olan 14 mahalle meclisi iftarda buluştu. Beyaz İnci Düğün Salonu'nda yapılan iftar programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Oymak, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, muhtarlar ve çevre sakinleri katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin pek çok sosyal proje yaptığını belirten Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, bu projenin diğer şehirlere örnek olduğunu dile getirdi.


 

Mahalle meclisleri mahallenin birer aynasıdır

 

Denizli ilinin 19 ilçesindeki 622 mahallesinde ikamet eden vatandaşlara hizmet ettiklerini söyleyen Değirmenci, Benim Mahallem projesi kapsamında pek çok mahallede, mahalle meclislerinin kurulduğunu anımsattı, mahalle meclisleriyle demokrasiyi en kılcal damarlara kadar yerleştirmeyi amaçladıklarını belirten Değirmenci, Mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi yine mahallelinin bildiğini, bugüne dek en doğru kararları mahalleli ile beraber aldıklarını, kurulan mahalle meclisleriyle kadınlara ve çocuklara yönelik eğitim ve sağlık seminerleri düzenlediklerini, Mahallelerden gelen tüm istekleri yerine getirmeye çalıştıklarını, Mahalle meclislerinin o mahallenin birer aynası olduğunu, söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.