Haber Dalında Denizli'ye 3.lük Getirdi

Haber Dalında Denizli'ye 3.lük Getirdi

BYEGM’den Denizli’ye İnternet Haber Sitesi Haber Dalında Üçüncülük Ödülü

A+A-

Uzun bir aranın ardından tekrar yapılan BYEGM Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda internet haber sitesi haber dalında 3.lük ödülü Denizli’ye geldi. DGC Başkan Yardımcısı, YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt’un Denizlihaber.com’da yayınlanan “15 Temmuz’un Hain Planı” başlıklı haberi, 3.lük kazandı.

 

DENİZLİHABER

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği, bu yıl 15 Temmuz’un gazeteci şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen “30’ncu Yerel Medya Özendirme Yarışması”nın kazananları belli oldu.

 

BYEGM’nin düzenlediği 30’ncu Yerel Medya Özendirme Yarışması’na 63 ilden 629 eser başvurdu. Bir önceki yarışmada Türkiye’nin en iyi yerel haber sitesi ödülünü kazanan Denizlihaber.com’un imtiyaz sahibi Sedat Kurt, internet haber sitesi haberi dalında bir ödülün daha sahibi oldu.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımıcısı ve Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt’un 15 Temmuz hain darbe girişi sonrası darbeci generalin hain darbe planına ilişkin tatbikat belgesine ulaşarak yaptığı “15 Temmuz’un hain planı” başlıklı haber yüzlerce eseri geride bırakarak en iyi 3. haber seçildi. Denizlihaber, Denizli’nin yanı sıra Aydın ve Muğla’dan derece alan tek medya kuruluşu oldu.

 

Yarışma ile ilgili tören 10-15 Nisan tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.

 

Denizlihaber.com imtiyaz sahibi Kurt, derece nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu ödülü Denizli adına alacağım. Denizlihaber.com olarak hem Denizli’yi hem de BYEGM Güney Ege Bölge Müdürlüğü bölgesindeki diğer iller Aydın ve Muğla adına almaya gideceğim. Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği ile önümüzdeki yıllarda Denizli’ye bu alanda kazandıracağımız ödülleri ciddi

oranda arttırmak için uğraşacağız. Türkiye’nin medya sektöründeki en üst kurumu olan BYEGM’lüğü tarafından ikinci kez ödüllendirilmek onur verici.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.