Gürlesin'den Anlamlı Haftada Anlamlı Hediye

Gürlesin'den Anlamlı Haftada Anlamlı Hediye

Gürlesin'den Anlamlı Haftada Anlamlı Hediye

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda binlerce anaokul ve ilkokul öğrencisine, haftanın anlamına yakışır hediye olan diş macunu ve diş fırçası hediye etti. 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla geçtiğimiz eğitim-öğretim yıllarında olduğu gibi bu yıl da sağlıklı yaşam bilinci ve farkındalığını çocuklarda oluşturmak için İncilipınar İlkokulu’nda ve Osman Aydınlı İlkokulu’nda diş fırçası ve diş macunu dağıtımı yaptık” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların ve gençlerin geleceğe hazırlanmasında, hem eğitim hayatlarında hem de sosyal hayatlarında onlara ışık tutacak etkinlikler, projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, ilk yıldan bu yana 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu yıl, İncilipınar İlköğretim Okulu ve Osman Aydınlı İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Sosyal belediyecilikte öncülük etmeye ilk günden beri devam Pamukkale Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinliklerini geleneksek hale getirdi. Göreve geldiği yıldan bu yana her yıl Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda minik öğrencilere diş sağlığını önemini aşılamak için çeşitli etkinlikler düzenleyerek, hediyeler veriyor.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN GÜRLESİN’E DİŞ FIRÇALAMA SÖZÜ

İncilipınar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte çocuklara diş fırçalamanın önemli olduğunu belirten Pamukkale belediye başkanı Hüseyin Gürlesin “Sağlığımız için dış fırçalamak önemli bizde belediye olarak ağız ve diş sağlığı haftasında bu bilincin oluşması ve sizlerin daha fazla dişlerinizi fırçalamanız için sizlere diş fırçası seti dağıtıyoruz. Sağlığınız için dişlerimizin çürümemesi gerekir. Sağlığımız için dişlerimizi fırçalıyoruz. Bizler dişlerinizin o parıltılarını görmek istiyoruz. Sizleri seviyoruz, sizlerin sağlığını önemsiyoruz bundan dolayı belediye olarak sizlere diş fırçalarımızı dağıtacağız ”dedi. Başkan Gürlesin çocuklara günde en az 2 kere diş fırçalamaları gerektiğini hatırlattı ve düzenli olarak diş fırçalama sözünü de aldı. Başkan Gürlesin, Osman Aydınlı İlkokulu’nda da öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.