Gurbetçi Adam Genç Çocuğu Öldürdü

Gurbetçi Adam Genç Çocuğu Öldürdü

Çivril’de korkunç bir cinayet işlendi. 62 yaşındaki adam 20 yaşındaki genci tüfekle vurup öldürdü. İşte korkunç olayı detayları.

A+A-

Fransa’dan tatil yapmak için memleketi Denizli'nin Çivril ilçesine gelmiş olan 62 yaşındaki  Mehmet Ali Y. Kendisi ile beraber Türkiye'ye gelen 16 yaşındaki D.T. isimli kız torunu ile odada yakalamış olduğu 20 yaşındaki İsmet Kızıl'ı av tüfeği ile vurup öldürdü. Katil zanlısı Mehmet Ali Y. İse polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözü Döndü

Korkunç cinayet, saat 02.00 sularında, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde gerçekleşti. Fransa'da ikamet eden Mehmet Ali Y., yaz tatilini geçirmek amacı ile kız torunu D.T. ile memleketi Çivril ilçesine geldi. İddialara göre, Mehmet Ali Y., gece evde, torunu D.T.'nin olduğu odadan sesler geldiğini duydu merak ederek kontrol etmek istedi. Mehmet Ali Y. Girmiş olduğu odada, iddialara göre, torununu, erkek arkadaşı olduğu ifade edilen 20 yaşındaki İsmet Kızıl ile yakaladı ve bir anda öfkelendi. Mehmet Ali Y., Kızıl'ı göğsünden av tüfeği ile vurup yaraladı. Silah sesini işiten komşular, jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber ettiler.

 

Jandarma ekipleri eve gelirken, ağır yaralanmış olan İsmet Kızıl, ambulans ile kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Mehmet Ali Y., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.