Gümüşsu Şelalesi’nde Sona Gelindi

Gümüşsu Şelalesi’nde Sona Gelindi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde yaptığı düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

A+A-

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, Kefe Yaylası gibi kentin turizmde daha fazla pay alması amacı ile pek çok yatırımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi bir süre evvel Çivril ilçesinde yapımına başladığı Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarını tamamlamak üzere. Vatandaşların doğayla iç içe olmasına olanak verip keyifli bir şekilde vakit geçirmeleri sağlanacak Gümüşsu Şelalesi, ilçe sakinlerinin sosyal ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamasının yanında turizmde Denizli’nin uğrak mekanlarından bir tanesi olacak.

 

Yeni bir yaşam alanı

 

Bölgeye yeni bir soluk kazandıracak olan Gümüşsu Şelalesi'nin olduğu alan içinde yapılan yeni projede kaskatlı şelale, restoran, mescit, çay evi, şelale çevresinde piknik ve çocuk oyun alanları yer almakta. Şelalenin de içinde olduğu 17 bin metrekarelik alanda devam ettirilen düzenleme çalışmalarında sona gelindiği belirtilirken, projenin tamamlanmasından sonra Gümüşsu Şelalesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir havada güzel vakit geçirmesine sağlamakla beraber doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakacak.

 

Turizm zengini Denizli

 

Başkan Osman Zolan, Denizli'nin büyük turizm potansiyeliyle mühim bir şehir olduğunu, Beyaz cennet Pamukkale başta olmak üzre 19 antik şehre sahip Denizli’nin, doğal ve kültürel turizminin yanında, yayla turizmi, kış turizmi, termal turizm gibi pek çok turizm zenginliğine sahip olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.