Gözlerine İnanamadılar

Gözlerine İnanamadılar

Kızları düğün hazırlıklarındayken çıkan yangın ile evleri küle dönmüş olan Yılmaz ailesine Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yardım etti.

A+A-

Denizli ilinin Babadağ ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz cuma günü çıkmış olan yangında evleri kullanılamayacak hale gelen Yılmaz ailesi, Ramazan Bayramından önce evsiz kalma şokunu yaşadılar. Bayramın 2. günü biricik kızları Büşra Yılmaz’ı evlendirme hazırlıkları yapan Necmettin-Kıymet Yılmaz çifti talihsiz olayın üzüntüsünü üzerlerinden atmak için mücadele ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri aileye yardım eli uzattı.


 

Öncelikle Yılmaz ailesine yeni bir ev tutuldu ve ev Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerince tepeden tırnağa tekrardan döşendi. Ardından eve çağrılan Yılmaz ailesi şoke oldu. Evin aileye teslimine Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız da katılımda bulundu. Yangından 4 gün sonra kendileri için kiralanmış olan evde yenilenen eşyaları ile buluşan Yılmaz ailesi sevinçten havalara uçtular.

 

Başkan Osman Zolan sevinçlerine ortak oldu

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da küçük bir sürpriz yapıp ailenin mutluluklarına görüntülü telefonla görüşerek ortak oldular. Aileye geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Osman Zolan, mal kaybının  telafi edilebileceğini, sevindirici olanında can kaybının olmaması olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesinin her daim ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduğunu da söyledi.

 

"Bu kadar sevildiğimizi bilmiyorduk"  

 

Bu kadar sevildiklerini, bu kadar değerli olduklarını bilmediğini ifade eden 3 çocuk annesi Kıymet Yılmaz, çok mutlu olduğunu, Allah’ın herkesten razı olmasını, üzüntüsünün, acısının bugün bittiğini, kendisinin böyle bir şey beklemediğini ama yalnız olmadıklarını Sevgi Eli sayesinde anladıklarını dile getirdi.

 

“Sevgi Eli hakkında vatandaşımız bilgi sahibi olsun”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız, Ailenin başın büyük bir felaket geldiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatları ile hemen harekete geçtiklerini ve aileye evi teslim ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.