Gözlerimiz Şimdi Telekomda Olacak

Gözlerimiz Şimdi Telekomda Olacak

Geçen hafta Fatih 1453 Spor'u 5-0'lık galibiyetle deplasmanda yenen Merkezefendi Spor ilk galibiyetini almıştı. Şimdi bu galibiyetin ardından bütün dikkatler pazar günü Şirinköy statyumu'nda oynanacak maçta

A+A-

Merkezefendi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Karapınar maç öncesi yaptığı açıklamada,

''Kadroda bulunan oyuncularımızdan sakat veya cezalıların durumlarının düzelmesinden sonra bu durumun takımımızda olumlu bir moralin oluşması ile, daha heyecanlı ve hazır olarak maça çıkacaklarını söyledi.

Başkan ''İyi bir oyun sergilememize rağmen kulüp olarak istediğimiz sonucu hala yakalayamadık. Oynan oyun çok güzel olmasına rağmen istenilen düzeye gelmek için tüm zorlukları aşacağız. İşte bu zorluklardan en etkili olanıda takımımızda bulunan sakat ve cezalı oyuncularımızdı. Bunların durumlarının düzelmesi ve takıma katılmaları ile takımımız  en iyi kadrosuna ulaşmış olarak ligde mücadele etmeye başlıyoruz.

Bu düzelmesinin bize getirisi bir önceki haftada, deplasmanda aldığımız 5-0'lık galibiyetle kendisini gösterdi. Fatih1453 Spor'la yaptığımız maçta aldığımız bu güzel galibiyet moral ve motivasyon olarak bizlere olumlu yansımıştır.

Şimdi ise bu hafta pazar günü Şirinköy Stadında yapacağımız maçtan 3 puan alarak dönmek istiyoruz. Hedefimiz Pazar günü saat 16.00'da o statdan galibiyetle çıkmaktır. Arka arkaya galibiyetler alarak ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.