Görevden Uzaklaştırıldı

Görevden Uzaklaştırıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan Merkezefendi’de meydana gelen tatsız olay ile alakalı bir açıklama geldi.

A+A-

Açıklamada 6 Ekim 2018 tarihinde Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi Selçuk Caddesi’nde Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görevli personelin karışmış olduğu ve medyaya da yansımış olan tatsız olayında ardından 10 Ekim 2018 tarihinde görevli zabıta ile alakalı idari soruşturmanın  başlatıldığı ve ilgili personel görevinden uzaklaştırıldığı ifade edildi ve soruşturmanın tamamlanma aşamasında olduğu, sonucuna göre gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Ne Olmuştu?

Denizli'de zabıtalar, bir gencin satmış olduğu pamuk şekerlere el koyup çiğneyerek imha etmişti. Zabıta personelinin gencin elinden almış olduğu pamuk şekerleri yere atarak ayaklarıyla çiğnemesi ise büyük tepki çekmişti.

Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesinin Bayramyeri semtinde gerçekleşti. Geçen 9 Kasım da meydana gelen olayda, bölgede kontrol yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri pamuk şeker satan bir gencin peşine düştüler. Genci Bayramyeri Meydanı yakınlarında yakalayan ekipler daha sonra gencin elinde pamuk şekerlerin takılı olduğu sopayı alarak gencin kolunu arkaya doğru büküp tepki vermesini engellemeye çalıştılar. Bu esnada yere dökülen pamuk şekerler ise yola savruldu. Görüntülerde olmamasına rağmen gencin daha sonra kaçarak zabıtanın elinden kurtulduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.