Görenler Bir Daha Baktı

Görenler Bir Daha Baktı

Merkezefendi Belediyesi tarafından  ev sahipliği yapılan ve organize edilen OFF-ROAD Türkiye Şampiyonası 5. Ayak yarışı araçları, Denizli’de boy gösterdi.

A+A-

OFF-ROAD Türkiye Şampiyonası araçları Denizli sokaklarında turladı. Bayramyeri’nden başlamış olan kortej sürüşü Saruhan Mahallesi’ne kazandırılmış olan OFF-ROAD Pisti’nde sona erdi.

Her zaman sporun ve sporcunun dostu olan Merkezefendi Belediyesi, bu sene de OFF-ROAD yarışlarına ev sahipliği yapıyor. 29 - 30 Eylül tarihlerinde Merkezefendi Belediyesince Saruhan Mahallesi’ne kazandırılmış olan OFF-ROAD Pisti’nde yapılacak olan yarışlar Denizli halkına heyecanlı anlar yaşatacak.

Herkesi Davet Etti

Son olarak OFF-ROAD Türkiye Şampiyonası 5. Ayak yarışı araçları Bayramyeri Meydanından başlayıp şehir turu yaptılar. OFF-ROAD araçlarına başlangıcını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Denizlileri hafta sonu yapılacak olan OFF-ROAD yarışlarına tüm Denizli halkını davet etti ve bu güzel heyecana ortak olmalarını istedi.

Başkan Subaşıoğlu, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını, yaptıkları bu şampiyona ile sporseverlere güzel anlar yaşatacaklarını ve herkesi bu güzel şenliğe davet ettiklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.