Gördüklerinde Şoke Oldular

Gördüklerinde Şoke Oldular

Kale ilçesinde bugün meydana gelen olayı herkesi çok şaşırttı. Çatının üzerinde inek görenler adeta şoke oldu ve durum çok acil bir şekilde itfaiye ekiplerine haber edildi.

A+A-

Ülkemizde ve Denizli’de farklı haberler almaya alışmışken bugün Denizli’nin Kale ilçesinden gelen haber herkesi hem şaşırttı hem de gülümsetmeyi başardı. Ahır çatısına bir ineğin çıkması haberi herkesi şoka soktu.

Denizli ilinin Kale ilçesinde ahır çatısının üstüne çıkan inek, itfaiye ekiplerince vinç ile kurtarıldı.

Komik vakanın, bugün, Kale ilçesine bağlı olan kırsal Karaköy Mahallesi'nde gerçekleştiği ifade edildi. Adile Karaman'a ait olan inek, ahırdan çıktı ve daha sonra merdivenlere yöneldi. İnek daha sonra merdivenleri kullanarak çatıya çıktı. İneğin çatıya çıktığının farkına varan Adile Karaman ineği çatıdan indirmeye çabaladı ama bunu bir türlü başaramadı ve bunun üzerine itfaiye ekiplerinden yardım talep etti.

İtfaiye Kurtardı

Haber edilmesi ile olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Kale Şubesi ekipleri ve vinç  gönderildi.

İtfaiye birimleri, ahırın çatısında bulunan ineği halatlar ile önce vince bağladı. Daha sonra Vinç ile kaldırılmış olan inek, daha sonra evin bahçesine indirildi.

İneğinin sağa sağlam indirilmesinden mutlu olan Adile Karaman itfaiye ekiplerine emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. İneğin bir anda çatıya çıktığını, ne yaptıysa indiremediğini ve bu yüzden itfaiye ediplerini çağırmak zorunda kaldığını ile dile getiren Karaman, ineğin sağa salim inmesinden dolayı mutlu olduğunu da belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.