Gördükleri Muameleden Çok Mutlu Oldular

Gördükleri Muameleden Çok Mutlu Oldular

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Alanya’nın Batı bölgesinden gelen 1’i Alman 30 Aile ve PAÜ’nün değişik bölümlerinde öğrenim görmekte olan Alanyalı öğrenciler ile buluştu

A+A-

Alanya’nın kültürü, müziği, yemekleri, folkloru, zeybeği ve özellikle şehre has olan Alanyaca konuşmaları üzerinde derinlemesine sohbet ve değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada; gurbette de olunsa Alanya ve Alanyalılık bilincinin hep beraber büyük bir keyif ve şevkle yaşatılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Sohbet, PAÜ Üniversite öğrencilerinin de katılması ile beraber daha da keyifli bir hale geldi. Yaklaşık 250’den fazla kız ve erkekten oluşan Üniversite öğrencisi, Emniyet Müdürünün kendilerine gösterdiği ilgi, alaka, ağabeylik ve babalığı hiçbir zaman unutmayacaklarını ve tıpkı kendilerine gösterilen ilgi gibi kendilerinden sonra gelecek olan kuşaklara da sahip çıkmayı ve himaye etmeyi bir gönül borcu olarak bildiklerini beyan edip Emniyet Müdürü Demir’e ilgisi ve abiliğinden dolayı minnettar olduklarını ifade ettiler.

Böyle Bir İlgi Görmedik

Denizli’ye turistik amaçla gelen ve yaşları 75-80’i aşan amcalar, kendilerine gösterilen bu ilgiden çok memnun olduklarını, hayatlarında ilk kez böyle resmi bir ortam ve devlet himayesiyle karşılaştıklarını ifade ettiler. Yaşadığımız toplumda hiç kimsenin bir diğerine küçücük bir ikramda bile bulunmadığı bu zamanda, gurbette en büyük sevdamız olan Alanya ve Alanyaspor adına özellikle de Alanyaspor Forması yaptırarak sadece içerik olarak değil, görsel olarak da gösterilen ilgi ve alakanın en üst düzeyde VİP seviyesinde olduğunu ifade ettiler. Ayrıca Üniversitede okuyan öğrencilerden birinin dede ve ninesiyle uzun süredir görüşemediğini öğrenen Emniyet Müdürü Demir, onların sürpriz buluşmasını da sağlayıp, aileleri ve torunları kavuşturarak büyük bir sevincin yaşanmasını sağlamıştır. Grup adına konuşan Beyefendinin, Denizli Emniyet Müdürünün bu tip faaliyetlerinin Alanya’da herkes tarafından konuşulduğu ancak burada birebir gördükleri ilgilinin kat be kat fazlası olduğunu söyleyerek bu kıymete kendilerinin de nail olmalarından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.