Gönül Birliği İle Kuruldu

Gönül Birliği İle Kuruldu

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği 18 Temmuz 2018 tarihli basın bildirisini yaptı.

A+A-

Açıklamada 2. Meşrutiyetin ilanı ile sansürsüz çıkmaya başlayan ilk gazetenin tarihinin 24 Temmuz 1908 olduğunu,  bu tarihi misyon edinip meydana getirilen ve bu tarihin veriliş sebebinin unutulmaması amacı ile 24 Temmuz  gazeteciler ve basın bayramı olarak gazeteci kardeşlerin basın bayramını kutladıkları ifade edildi.

AYSİAD’ın toplumdan gelmiş olan talebin neticesinde ortaya çıkmış olan bir sivil toplum örgütü olduğu açıklanan bildiride derneğin 09 Ocak 2004’te Mehmet Gökçe, Mustafa Koç, Ali Önal, Ömer Kunaç, İsmail Yılmaz, rahmetli Kenan Şahan ve Hakkı İşmur tarafından kurulduğunu belirtildi. Bu güne dek Mehmet Gökçe, Mustafa Koç, Kemal Yamuç ve Hüseyin Erikler olmak üzere 4 farklı üyenin başkanlık yaptığı belirtildi.

İçerisinde 150 civarında üye 43 değişik sektörden işletmesi olan AYSİAD kurulduğu 2004’ten beri ortalama 140 etkinlik yaptı ve yapmaya da devam edecektir. Çünkü AYSİAD Fikri Hür! Vicdanı Hür! Öz değerlerine bağlı olan yönetici, sanayici ve işadamlarınca el birliği, güç birliği ve gönül birliğiyle kuruldu.

AYSİAD'ı Tanıtacaklar 

Görüldüğü gibi teslim alınan bayrağı ve yaşatılması gereken değerler çok kıymetli. Başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerinden tüm yapmış olduğu uygulamalar AYSİAD değerlerine göre yapılmış olan, varoluş sebebi Türkiye Cumhuriyeti Devleti olan derneğini sizlere tanıtmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

 

Ticaret Odası, Sanayi Odası gibi kuruluşlar ile işadamlarına yönelik çalışmalar yapılacak. Diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak projeler üretilecek. Komşu illere açılacak AYSİAD anlatılacak, sabırla büyüyecek, hayallerin peşinde koşacağız. KOSGEB ve buna benzer kuruluşların, bakanlıkların yaptığı teşvik ve benzeri uygulamaların peşinde olunacak, yönetmelikler takip edilip üyeler bilgilendirilecek. Üyeler arasında ekonomik, kültürel sosyal dayanışma güçlendirilecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.