Gollerini Aşka Dönüştürdü

Gollerini Aşka Dönüştürdü

Denizli Süper Amatör Lig’in 10. haftasında kendi evinde Kalınkozspor’u 4-1’lik skor ile geçen Çal Belediyespor’un kaptanı bir sürpriz yaptı.

A+A-

Çal Belediyespor’un evinde oymadığı ve kazandığı maçta bir de sürpriz yaşandı.  Aytaç Solunoğlu, atmış olduğu 2 golü bu sene evlendiği eşi Emine Solunoğlu’na hediye etti.

Stoper mevkisinde oynamakta olan Aytaç, maçın ilk yarısında şık bir kafa golü atarken, 2. yarıda da sağ ayak dışı ile yine şık bir gole imza attı. Çal Garası’nın diğer iki golünü ise, son haftaların formda ismi Berk’ten geldi. Takım kaptanı Aytaç, atmış olduğu her golün ardından tribüne koşarak eşi Emine Solunoğlu’na “Seni seviyorum” şeklinde bağırdı, taraftarlarda bol bol alkış tuttu. Spor Akademisi mezunu olan Emine Solunoğlu’yla Aytaç, sezon başlamadan evvel önce dünya evine girmişti.

Maçı izleyen Emine Solunoğlu’nu Kulüp Başkanı Adnan Tatar’ın eşi kutladı. Emine Solunoğlu, “Çok mutluyum. Maçtan önce gol atacağını ve golü bana armağan edeceğini söyledi. Aytaç iki gol birden attı” şeklinde konuştu.

ÇAL’IN GOL ORTALAMASI 3.9 OLDU

Sezona 2 beraberlik ile başlayan Çal Belediyespor, üst üste 8 maçını da kazandı. 10 maçta 39 gol atarak kalesinde 6 gol gördü. Çal Belediyespor, maç başına 3.9 gol ortalamasını yakaladı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, “İyi bir ekibiz. Amacımız şampiyonluk. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Hafta sonu Sarayköy 1926 ile oynayacağımız maç çok zorlu geçecek. Kesinlikle puan kaybetme lüksümüz yok” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.