Gökbörüspor İdmandayken  Elektrikleri Kesildi

Gökbörüspor İdmandayken Elektrikleri Kesildi

24 senedir amatör kulüplere hizmet veren ve Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan İncilipınar semt sahasında neler oluyor? Kimler para talep ediyor? İşte şoke eden iddialar...

A+A-

Yaklaşık 4 sene önce Denizlispor'a işletme hakkını devretti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizlispor arasında yapılan sözleşmeye göre amatör spor kulüplerine ücretsiz idman yapmaları için söz alınmasına rağmen, Denizlispor son bir yıldır amatör spor kulüplerinden aylık 500 TL para talep etmektedir.

Araba Farlarıyla Antreman Yaptılar

Amatör kulüplerden birisi olan Gökbörü İncilipınarspor yöneticisi Erhan Ergil konu ile alakalı gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz 1994 yılında kurulan amatör bir spor kulübüyüz, Denizli Büyükşehir Belediyemize ait olan binada da yaklaşık 13 veya 14 yıldır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman  Zolan'ın yardımları ve desteği ile gençlerimizi spor sahalarına çekmeye çalışırken Denizlispor'dan büyük darbe yedik. Semt sahasında yapacağımız idman için geldiğimizde sahanın elektriklerini kestiler ve biz karanlıkta araba farlarını yakarak antreman yapmak zorunda kaldık. Denizlispor yöneticilerine defalarca gitmemize rağmen bize sahayı açmadıkları gibi elektrikleri de kapattılar.

Bu saha Büyükşehir Belediyemize ait olmasına rağmen ve Belediye Başkanımız Osman Zolan'ın talimatlarına rağmen bizden ısrarla aylık 500 TL para talep ediliyor. Amatörlerin tek desteği belediyelerdir, biz amatör kulüplere verdikleri desteklerle devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir İddia Daha

Gökbörüspor kulubü Başkanı Erhan Ergil'in bir iddiası daha vardı. Ergil bu iddiayı şu şekilde dile getirdi: " Daha önceki Denizlispor yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde amatör kulüplerin ödedikleri paraların da kulubün kasasına girmediğini öğrendik. Denizlispor'un kasasına girmeyen bu paraların nereye gittiğini de merak ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.