Girişimcilik Eğitimi Semineri Acıpayam’da Yapıldı

Girişimcilik Eğitimi Semineri Acıpayam’da Yapıldı

Acıpayam Ticaret Odası ve Denizli Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile açılan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Semineri " seçmeleri Acıpayam Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı.

A+A-

Buradaki etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu ve kursiyerler katıldı.

 

Acıpayam Ticaret Odası  Başkanı  Mehmet Sürücüoğlu , '' Acıpayam Ticaret odası tarafından verilmekte olan girişimcilik  eğitiminin 1.grup eğitimleri yapılmaktadır. Bu gün bu eğitimin bir parçası olarak girişimcilerimizin becerilerini sergilemeleri bölümü gerçekleştirildi.

 

Girişimcilerimiz belgelerini almaya hak kazanırlarsa 12 mart 2016 da ilçemize teşrif etmesi beklenen TOBB Başkan'ı sayın RIFAT Hisarcıklıoğlu tarafından belgeleri takdim edilecektir Eğitime katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Etkinliğimize katılan Acıpayam Belediye Başkanı  Hulusi Şevkan’ a da teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, '' İlçemizde bu tür etkinliklerin olması bizleri mutlu kılıyor. Acıpayam Ticaret Odamız ve İşkur işbirliğinde yapılan  ve eğitimlere katılan tüm kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devam diliyorum'' dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.