Girişimci Kadınlar Sertifikaları Verildi

Girişimci Kadınlar Sertifikaları Verildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB ortaklığı ile  yapılmış olan girişimcilik eğitiminde, kendi işini kurmayı talep eden 40 kadına sertifikaları takdim edildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile KOSGEB ortaklığında 3.’sü organize edilen girişimcilik eğitimi nihayete erdi. Bu çerçevede kendi işini kurmayı talep eden kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılımda bulunan 40 girişimci kadına sertifikaları takdim edildi. Kent Konseyi’nde organize edilen sertifika törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, ve diğer yetkililer ile kursiyerler katılımda bulundular. Değirmenci, sertifika töreninde yapmış olduğu konuşmasında eğitime katılımda bulunan kursiyerleri kutlayıp, almış oldukları bu sertifikaların hayatlarına bir renk katacağını, hayatı planlama bakımından  kendilerine moral ve motivasyon  vereceğini dile getirdi.

 

Kadınlara umut ve özgüven

 

Girişimci insanın hayal kuran insan olduğunu, hayallerini gerçekleştirmek amacı ile adım atan cesur insan demek olduğunu dile getiren Değirmenci, KOSGEB ile ortaklaşa 3.’sü organize edilen girişimcilik kurslarının kendi işini kurmayı talep eden kadınlara umut ve özgüven aşıladığını dile getirdi. Değirmenci, aldıkları eğitimlerin kendilerine bu cesareti, hayal kurmayı, adım atmayı ve “ evet bende yapabilirim  ” özgüvenini kazandırdığını,  yollarının açık olmasını, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her daim yanında olduklarını sözlerine ekledi.

 

Değirmenci, konuşmasından sonra kursiyerlere sertifikalarını  takdim etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.