Gençlere Rehber Oldular

Gençlere Rehber Oldular

Aydem ve Gediz, PAÜ Acıpayam MYO Bilim, Kültür ve Kariyer Programları’nda çağrı merkezi etkinlikleri ve kariyer fırsatları ile alakalı bilgilendirici bir seminer yaptı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) eğitim alan öğrencilere, mezun olmalarından sonra çalışabilecekleri iş alanları ve imkânları ile alakalı kariyer programı yapıldı.

İş İmkanları

Mezuniyetten sonra öğrencilere yol gösterici olması için yapılan seminerlerde öğrencilere bilgilendirmeler de yapıldı.

Enerji sektörünün önemli oyuncularından olan Aydem ve Gediz İletişim Merkezi uzmanları da, PAÜ Acıpayam MYO Konferans Salonu'nda yapılan etkinliğe konuşmacı olarak katılımda bulundular. Çağrı Merkezi Takım Lideri İbrahim Safa TEMELOĞLU, Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sevcan ÇİÇEK, Kalite ve Eğitim Temsilcileri Elvan İPEK ve Nurcan ÇİFTÇİ iş ve staj olanakları, mesleki yeterlilikler ve çağrı merkezi hizmetleri ile alakalı bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptılar.

Aydem, öğrencilere bu etkinlikte sosyal sorumluluk bilinci ile geliştirmiş oldukları ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarından hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.