Gençler Gelecek Umudumuz

Gençler Gelecek Umudumuz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ak Partili gençlerin organize ettiği 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü’ne katılımda bulundu.

A+A-

Milletvekili Şahin Tin, gençlerimizin gözlerinde gördükleri ışık, yüreklerindeki coşku, milli şuur, kendilerinin geleceğe yönelik umutlarını ve onlara duydukları güveni  perçinlediğini ifade etti.

Denizli Valiliğinin önünden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na kadar olan yürüyüşte Milletvekili Şahin Tin de gençlerin coşkusunun ortağıydı. Gençler yürüyüş süresince, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, “AK Gençlik Yorulmaz Liderini Bırakmaz” ve “Recep Tayyip Erdoğan” gibi sloganlar attılar. Yürüyüşe katılanlar 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanındaki Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve yönetiminin öncülüğünde yapılan yürüyüşe, Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu ve ortalama 3.000 civarında genç katıldı.

“GENÇLERE GÜVENİMİZ PERÇİNLENDİ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile mili cesareti yüreğinde kıpır kıpır büyüyen gençlerin açmış olduğu dev Türk bayrağı eşliğinde bir yürüyüş yaptıklarını, partinin gençlik kollarının yaptığı bu gençlik yürüyüşünde Türkiye’nin bileğinin hiç bir gücün bükemeyeceğini Denizli’den gençler ile beraber haykırdıklarını, gençlere olan güveninin perçinlendiğini, gençliğin yüreğinde taşıdığı milli heyecanın kendilerini daha da cesaretlendirdiğini, başta Atatürk olmak üzere ataların kendilerine bıraktığı bu tarihi mirası geleceğe taşımaya sonuna kadar kararlı olduklarını belirtti. 

“GELECEK KORKUMUZ YOK”

Gençliğini iyi yetiştirmiş, milli ve manevi hasletler ile donatmış milletlerin gelecek korkusunun olmayacağını belirten Milletvekili Şahin Tin, kendilerinin gençlere olan güveninin tam olduğunu, Atatürk’ün de dediği gibi muhtaç oldukları kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. İmanlarından da şüphelerinin olmadığını belirtti. 

“BU ŞUUR VE İNANÇ GENÇLERİMİZDE VAR”

Milletvekili Şahin Tin; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  gençlere hitabında birinci vazife olarak Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa görevi verdiğini, bu şuur ve inancı kendilerine görmenin gururunda olduğunu ve  bu vesile ile bir defa  daha tüm gençleri  yürekten selamladığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.