Gençler Geleceğimizdir

Gençler Geleceğimizdir

Genç Denizli kazandırıyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin örnek gençlik projesi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan resim ve tiyatro kulüplerinde eğitim alan gençler özel yetenek sınavıyla öğrenci alan üniversiteleri kazanmaya devam ediyor.  

Türkiye’nin örnek gençlik projesi olarak uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan resim ve tiyatro kulüpleri kazandırmaya devam ediyor. Genç Denizli bünyesinde kurulan kulüplerde eğitim aldıktan sonra bu yıl ve geçmiş dönemlerde özel yetenek sınavıyla öğrenci alan üniversiteleri kazanan öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, “Gençlerimiz değişik donanımlar kazansın istiyoruz. Tiyatro, resim, sinema, hat ve buna benzer birçok branşta eğitimler veriyoruz. Özellikle tiyatro ve resim etkinlikleri yoğunlukla yapılıyor. Siz talep ettikçe biz mutlu oluyoruz” dedi.  

Karakalem portresini hediye ettiler  

Genç Denizli ile çok doğru bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Sizlere kakı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. İnşallah kendi gönlünüzde, hedeflediğiniz ve arzuladığınız yerlere ulaşırsınız. Tabii en önce mutlu olmak, özgüvenli olmak gerekiyor. Hiçbir şey olmazsa olmaz değildir, gayret ve çaba gerekir. Size düşen de budur. Siz de onu başarıyla yapıyorsunuz, tebrik ediyorum” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür eden öğrenciler ise, kendisine ait kara kalem portre çalışması tablo hediye etti. 

Bu yıl kazananlar  

Genç Denizli bugüne kadar birçok üniversitenin özel yetenek sınavıyla öğrenci alan fakültelerine üyesini gönderirken, bu yıl istedikleri bölüme yerleşen öğrenci ve kazandıkları okullar şöyle: “Habibe Sicim Pamukkale Üniversitesi, Tuğba Ayaz Adnan Menderes Üniversitesi, İsmail Tubay Pamukkale Üniversitesi, Mert Demirkol Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ve Yeliz Demirci Uludağ Üniversitesi.” 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.