Gelin Sadi Hocanın Kızı Olunca…

Gelin Sadi Hocanın Kızı Olunca…

Denizli’de eğitim camiasının önde gelen isimlerinden Denizli Final Eğitim Kurumları Müdürü Sadi Öztekin ve eşi hanımefendi kızları Zekiye’nin mutluluğunu yaşadılar.

A+A-

Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin ve Eşi Şerife’nin güzeller güzeli kızı Zekiye ile Meryem ve Cemal Korkmaz’ın yakışıklı oğlu Kenan ile 3 yerde yapılan rüya gibi bir düğünle evlendiler.2 Temmuz Pazar günü İstanbul Küçükçekmece de kıyılan nikahları ile başlayan düğün 13 Temmuz Perşembe günü Muğla’nın Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesinde devam etti.15 Temmuz’da da Denizli’de dillere destan bir merasimle son buldu.

Öztekin ve Korkmaz aileleninin bu muhteşem düğünlerinde dostları ve özellikle eğitim camiası bir an olsun yalnız bırakmadı.Denizli’nin eğitim camiasının tamamına yakını,iş dünyası ve siyaset dünyasını bir araya getiren düğüne bir çok ilden de gelen çiçekler düğün salonu ve bahçesini adeta bir çiçek bahçesine çevirdi.

Misafirleri ile o sürekli gülen yüzleri ile tek tek karşılayan ve uğurlayan Sadi Öztekin mutlu olmasına rağmen zaman zaman duygulu anlarda yaşadı.Düğün merasimine iştirak eden binlerce misafire yemek ikramı yapıldı.Denizli’de son bulan düğün merasimi gecenin geç saatlerine kadar devam etti.Misafirler eğlence ile gönüllerince eğlendiler.

Biz Akishaber ailesi olarak Sadi hocamızın nezdinde bütün aileyi kutlar, genç çiftimizin ömür boyu saadetlerini dileriz…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.