Geleceğin Teminatı Gençler

Geleceğin Teminatı Gençler

Yoğun süren iftar programlarıyla beraber sahur programlarına da katılım göstermeye çalışan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ilçeye bağlı Yassıhüyük mahallesi gençlerle sahurladı.

A+A-

Sahura Meclis üyesi Halil Özonuk, mahalle muhtarı Kadir Kuşçu ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ile beraber katılım gösteren Başkan Şevkan, Yassıhüyük mahalle gençlerine davetlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.


 

Çok Mutlu Olduk

Başkan Şevkan, gençlerle bu mübarek gecede sahur yapmaktan çok mutlu olduğunu, gençlerin daveti ile keyifli bir sahur ve güzel bir istişare imkanının sağlandığını, gençlerin ülkemizin geleceği olduklarını, kendilerinin de belediye olarak geleceğin teminatı gençlere ne kazandırabileceklerini, neler katabileceklerini düşünerek var güçleri ile çalışmayı sürdürdüğünü dile getirdi.

 

Yassıhüyük mahalle gençleri de Belediye Başkanları Dr. Hulusi Şevkan'a, meclis üyesi Halil Özonuk'a, Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer'e ve mahalle muhtarları Kadir Kuşcu'ya davetlerine geldikleri için teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.