Geleceğin Projesinde İmzalar Atıldı

Geleceğin Projesinde İmzalar Atıldı

50 Okula 50 Laboratuvar kampanyası çerçevesinde protokol imzaları atıldı.

A+A-

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganı ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası çerçevesinde Laboratuvar yapımı için Hayırsever Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akif Ercan ve Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile protokol imza töreni yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılmış olan protokol törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akif Ercan katılmda bulundu.

Vali Hasan Karahan; okullarda öğrenci aktivitelerinin en üst seviyeye çıkarılması hedefleri ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının öneminden bahsederek.  Hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu.

50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası

24 Nisan 2018 tarihinde “Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası Vali Hasan Karahan’ın başkanlığını yaptığı basın toplantısı ile hayata geçirilmişti.

Vali Hasan Karahan burada yaptığı açıklamada 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının öneminden bahsetmiş, laboratuvara ve kütüphaneye sahip olan okullardaki öğrencilerin daha başarılı olduklarını, bundan dolayı eksik olan okulları tamamlamak istediklerini, bu kampanyanın da bundan ötürü hayat bulduğunu, Denizli ilinin eğitim ile alakalı iyi durumda olduğunu, birçok alandan destekler geldiğini, Denizlili Hayırseverlerin bu konuda destek olarak örnek davranış sergilediklerini, şu an için kampanyanın amacına eriştiğini, birkaç eksiğin kaldığını dile getirimişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.