Gece Yarısı Flaş Toplantı

Gece Yarısı Flaş Toplantı

Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkan Adayının tespiti meselesi CHP ve İYİ Parti'de gündemi meşgul ediyor. Liderler bu konuyu bir daha görüştü.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün gece yarısına yakın saatlerde 31 Marttaki yerel seçim için yapılan ittifak hakkındaki pürüzleri ortadan kaldırmak için bir araya geldi. Görüşme sonunda yapılan açıklamada pürüzlerin aşıldığı mesajı verildi.

 

Alınan bilgilere göre parti liderlerinin vereceği talimat doğrultusunda, parti kurmayları ittifak protokolünü güncelleyecek.

 

Ankara'nın Etimesgut, Muğla'nın Bodrum, Denizli'nin Pamukkale, Kocaeli'nin Çayırova ve Bursa'nın Osmangazi ilçesi ayrı ayrı incelendi. Kılıçdaroğlu ile Akşener İstanbul'un İlçeleri ile Gaziantep gibi kritik illeri de olası aday isimleri üzerinden ele aldı.

MUTABAKAT SAĞLANDI

Görüşmede İki liderin pürüz yaşanan alanlardaki sorunları aşarak, mutabakata vardığı öğrenildi. Bu kapsamda genel başkanların vereceği talimata göre işbirliği protokolünün güncelleneceği.kurmaylar tarafından da kısa süre içinde kamuoyuna deklare edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.