Garipköy Mahallesi’nde Kaza

Garipköy Mahallesi’nde Kaza

Denizli ilinin Tavas İlçesi, Garipköy Mahallesinin girişinde gerçekleşmiş olan tek taraflı trafik kazası sonucunda 2 kişi yaralandı .

A+A-

Tavas’ın Garipköy mahallesi girişinde henüz sebebi tespit edilemeyen bir nedenden ötürü 20 R 6935 plakalı aracın takla attığı bilgisi alındı.

Alınan bilgilere göre, Tavas ilçesinden Beyağaç mahallesi yönünde doğru seyir halinde olan Şakir K. şoförlüğündeki hafif ticari araç Garipköy mahallesi girişine geldiğinde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıktı. Savrulmuş olan araç yoldan çıkıp takla atıp yol kenarındaki tarlaya uçtu.

2 Kişi Araçta Sıkıştı

Tarlaya uçan araçtaki yaralılara ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlardan geldi. Araçta sıkışmış olan şoför Şakir K. ve Havva K. için hemen kaza yerine itfaiye çağrıldı. Ayrıca olay yerine sağlık ekipleri de çağrıldı. Haber edilmesi ile kısa zamanda olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri intikal ettiler.

Olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri araçta sıkışan iki kişiyi yaralı bir şekilde çıkardılar ve sağlık ekiplerine ulaştırdılar. Sağlık ekipleri tarafından 2 yaralıya ilk müdahale kaza alanında yapıldı. Daha sonra yaralılar ambulans ile hastaneye sevk edildi .

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında araçta ağır maddi hasar oluştuğu görüldü.  Kazanın ne şekilde olduğu ile alakalı se herhangi bir bilgi alınamadı. Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları da alınana bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.