Garip, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Garip, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,  bugün hem basılı ve görüntülü hem de internet ortamında yürütülen gazeteciliğin çağımızın en dinamik meslekleri arasında yer aldığını söyledi.

A+A-

MHP’li Garip, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Zor şartlarda elde edilen haber ve bilgileri topluma taşımak misyonu bugün Türkiye’de çok zorlaşmıştır. Her türlü, tehdidin, zorluğun, çilenin muhatabı olan gazeteciler çalışma namuslarını korumak için büyük gayret göstermektedir. Kimi zaman iktidarın kimi zamanda büyük güç odaklarının hedefinde yer alan gazetecilerin ne gibi sorunları olduğunun farkındayız” dedi.

 

Kitle iletişim araçlarına bugünün Türkiye’sinde her zamankinden daha fazla gereksinim duyulduğunun altını çizen Garip,  “Çalışan gazetecilerin haklarının ve çalışma koşullarının günün ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlenmesi, haklarının garanti altına alınması bizim ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikleri arasında yer almıştır ve bundan sonra da yer almaya devam edecektir. Bu vesile ile ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.