Futbol Şöleninde Sona Yaklaşıldı

Futbol Şöleninde Sona Yaklaşıldı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel bir hale getirilen Pamukkale’de futbol şöleninin 3. Tur maçları da tamamlandı.

A+A-

53 golün atıldığı 3. Tur maçlarında yarıfinale kalan 6 takım da belirlendi. Final grubuna çıkacak olan takımları ise 25 Nisan’daki maçlara belirleyecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilkini 2015 senesinde yaptığı Pamukkale’de futbol şöleninde heyecan sürüyor. 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile oynanan maçlar eleme usulüne göre devam ediyor. Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası ismi ile gerçekleşecek büyük heyecanda 3. Tur maçları da bitti.

Deliktaş sahasında yapılan mücadelelerde Develi Zeytindalıspor Cankurtaranspor’u 4-0 yenip ismini yarıfinale yazdırırken, aynı sahadaki diğer maçta Zeytinköy Yörükgücü Zümrüt Mitspor’u 6-5 yendi. Kale sahasındaki maçlarda ise Zümür Zeytinköy Zümrütspor Develi Dayı Yeğenspor’u 8-5 yenerken, Küçükderespor Karakova Gençlikspor’u 9-3 ve Karşıyaka Gençlergücü de Kurtlucaspor’u 7-6 yenmeyi bildi. Fikstür gereği İstiklal Dost İstikalgücü’nün de tur atlaması ile yarıfinale 6 takım çıkmış oldu.

YARIFİNAL MAÇLARI 25 NİSAN’DA

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 3. Tur maçlarının sonuçları ile beraber eşleşmelerde belirlendi. 25 Nisan Çarşamba günü Kale sahasında yapılacak olan maçlarda sahadan zaferle ayrılan takımlar final grubuna yükselecekler.

 Saat 19.30’da Zeytinköy Yörükgücü ile İstiklal Dost İstiklalgücü maçı oynanacak. 20.30’da Karşıyaka Gençlergücü – Develi Zeytindalıspor maçı yapılacak ve günün son maçı 21.30’da Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile Küçükderespor arasında yapılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, futbol heyecanın sürdüğünü dile getirerek, her sene iki defa yapılan turnuvanın 2018 senesinde ilkini gerçekleştirdiklerini ve 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile oynan maçlarda heyecanın çok yüksek olduğunu ifade ederek, katılan ve mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi ve maçların centilmence geçmesini istediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.