Furkan Yuvaya Dönüyor

Furkan Yuvaya Dönüyor

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Denizlispor, uzun zamandır aradığı sağ beki Boluspor'da buldu.

A+A-

Yeşil-siyahlılar eski futbolcusu Furkan Şeker ile prensipte anlaşma sağladı. Hafta sonuna kadar resmi sözleşmeye imza atılacağı ifade edildi. Beşiktaş'ta profesyonel olan 26 yaşındaki futbolcu, 2011 - 2012, 2014 - 2015 ve 2015 - 2016 yıllarında Denizlispor formasını terletmişti. Furkan kariyerinde Göztepe ve Osmanlıspor takımlarında da top koşturdu.

Başkan Üstek: Bırakabilirim !

Bu arada açıklamalar yapan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek,  büyüklerden destek beklediklerini,  ve destek gelmezse bırakma yönünde kesin bir kararının olduğunu ifade etti.

Transferler ile alakalı çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Üstek, bir sağbek ve forvet alacaklarını, stoper ile alakalı da çalışmalara devam ettiklerini,  maddi olanakları biraz daha zorlayarak 3’e yakın bir transfer yapma planlarını olduğunu ifade etti.

Maddi olarak bir çıkmazda olduklarını dile getiren Başkan Üstek, tüm transferlerin kendileri ve yönetimleri tarafından üstlenildiğini, kaynak bulunmasının gerektiğini,  destek gelmezse, kesin olarak bırakacağını, kendisinin vicdanım rahat olduğunu, daha erken gidip belirsizlik olsun istemediklerini, giderlerse de yeni gelecek olan yönetime fazla iş bırakmayacağını söyledi.

Maddi olarak destek olmayan dört yöneticinin istifa edeceğini belirten Başkan Üstek, ekip olarak değil maddi olarak yalnız olduğunu,  verilen sözler ile yola çıktıklarını, büyüklerden destek beklediklerini ve bu desteğin geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.