Forvet Arayışları Devam Ediyor

Forvet Arayışları Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig'de transfer dönemini iddialı bir şekilde geçirmesine rağmen ilk hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep'e evinde 1-0 yenilen Denizlispor, istediği yabancı forveti bir türlü kadrosuna katamadı.

A+A-

Transfer döneminin başından beri yabancı forvet arayışı içinde olan Denizlispor, listesinde olan Bekamenga, Poepon, Gladky, Etouindi, Kehinde gibi isimler ile anlaşmaya varamadı. İleri uca ve defansa kesinlikler takviye yapmayı isteyen yeşil-siyahlılar arayışlarına da devam ediyorlar. Denizlispor, transferde son olarak Gençlerbirliği top koşturan orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile anlaşmaya varmıştı.

Maç Tarihi Değişti

Denizlispor'un 20 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te Adana Demirspor ile oynaması gereken 2. hafta maçı, iki kulübün başvurusu ile 19 Ağustos Pazar saat 19.15'e alındı.

Taraftar Coşkulu

Yeni sezon başladı ve bu sene Denizlispor için farklı geçiyor. Denizlisporlu taraftarlar Spor Toto 1. Lig'de geride kalan sezonlardan değişik olarak daha büyük bir heyecan ile takımın arkasında duruyorlar.

Sezondan önce sosyal medyadan stadı doldurma çağrıları yapmış olan yeşil siyahlı taraftarlar Gazişehir maçında bilet satışı yapılmış olan tribünlerin büyük kısmını doldurup üzerlerine düşeni yaptılar. Takımlarını 90 dakika durmaksızın desteklemiş olan taraftarlar tribünlerde renkli görüntüler meydana getirdiler. Maraton tribününde Denizlispor'un yerinin Süper Lig olduğunu göstermiş olan pankart açan taraftarlar sezon ilerledikçe tribünleri dolduracağının da sinyallerini de verdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.