Filiz'den 30 Ağustos Mesajı

Filiz'den 30 Ağustos Mesajı

Filiz'den 30 Ağustos Mesajı

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 30 Ağustos Zaferi ile emperyalistlere unutamayacakları büyük bir ders verildiğini söyledi. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Filiz, “Mazisi yiğitlik ve başarılarla, karakteri şeref ve şanla dolup taşan necip milletimiz, bundan tam 95 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir. Kökeni, memleketi, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini göstermişlerdir” dedi.

Başkan Filiz, “İçine düşmüş olduğu çok zor bir süreçten, sabırla, azimle, her türlü yokluk ve imkânsızlıklara rağmen inançla, imanla Milli Mücadele’ye giren milletimiz; bütün cephelerden zaferlerle çıkmış ve en son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük zafere ulaşmıştır” diye konuştu.

“Devletini Yeniden Kurduğu Bir Zaferdir”

Devletini yeniden kurduğu bir zaferdir diyen Necip Filiz, “Bu büyük zafer, milletimiz için tarihi boyunca kazanılan pek çok zaferden farklı bir kazanımı ifade etmektedir. Çünkü “Artık bitti, bir millet ve devlet tarihe gömülüyor” denildiği anda, bütün olumsuz şartlara rağmen, varlığını, birliğini koruduğu, dirliğini ve devletini yeniden kurduğu bir zaferdir bu zafer” açıklamasında bulundu.

“Sorumluluğumuz Ağır, Bir O Kadar da Gurur Verici”

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “95 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Bıraktıkları miras, çok az Millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluk. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk ağır; ancak, bir o kadar da gurur verici. Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz” dedi.

“Kahraman Ordumuzu Kutluyorum”

Başkan Filiz, “Bu vesileyle, Aziz Türk Milletine 30 Ağustos zaferinin büyük mutluluk ve gururunu yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; Anadolu’yu bize yurt olarak kazandıran ve bırakan bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor; Büyük Türk Milletini ve onun bağrından çıkan kahraman ordumuzu kutluyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.