Filiz; ''Basınımızın Önemli Görevler Üstlendiği Bir Gerçektir''

Filiz; ''Basınımızın Önemli Görevler Üstlendiği Bir Gerçektir''

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı.

Doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, bu kadar önemli ve hassas bir görev ifa eden, bunu yaparken meslek ilkeleri çerçevesinde çalışmayı ilke edinen ve zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalışan tüm gazetecilerin basın bayramını kutladığını ifade eden Başkan Filiz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "

“ Basın; kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir. Bu yönüyle demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Görevini bu anlayışla, fedakarlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir.

15 Temmuz’da görüldüğü üzere ; Yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız; Ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergileyerek, milletten ve demokrasiden yana kesin bir tutum almışlardır. Halkımızın anında ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı candan kutlar, tüm basın mensuplarımızın habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.