FETÖ Operasyonu O İlçeye Sıçradı

FETÖ Operasyonu O İlçeye Sıçradı

Acıpayam ilçesinde polis ekiplerince yapılan operasyon sonucunda 5 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

A+A-

Denizli’de FETÖ operasyonları aralıksız devam ediyor. Bu sabah Acıpayam ilçesinde yapılan operasyon neticesinde polis ekiplerinin 5 kişiyi gözaltına aldıkları ve sorgulamak üzere polis merkezine götürdükleri öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, FETÖ soruşturması çerçevesinde Cumhuriyet Savcılığının da izni ile polis ekipleri tarafından bu sabah Acıpayam'da 5 öğretmen gözaltına alındı. Gözaltına alınmış olan Ş.K., A.Ö., C.A., Z.A., ve R.Ç. ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecekler.

FETÖ DAVALARI

Geçtiğimiz günlerde Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesinin Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki salonda gerçekleştirilen dava duruşmasına, 23'ü tutuklu olan 41 sanık ile avukatları katılmıştı. Dava sonucunda Nail Siviş ile Ali Akarca'ya 8 yıl 9'ar ay hapis cezası verilmiş ayrıca 30 sanığa da 2 sene  6'şar ay ile 8 sene 1 ay 15 gün arasında farklılaşan hapis cezaları verilmişti.

KAÇACAKLARDI

Ayrıca Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen FETÖ soruşturmaları çerçevesinde, daha evvel ihraç edilen kaçak Denizlili eski hakimler Mustafa ve eşi Yasemin Sarıgedik, Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanmışlardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.